newplace ro Cortina Residence Apartament exclusivist 2 camere

300000.00 ron

Pret inceput licitatie

Vezi licitatiile curente

Suma licitata este una virtuala, ofertantul putând trimite oferta sa fără a dispune de acea sumă in contul său, acele sume nefiind tranzacționate. Cand va trimite oferta apăsând butonul "liciteaza", ofertantul trebuie sa dispună in contul sau de suma de minim 1 euro, (1 euro reprezinta taxa procesului de trimitere oferta sub forma de licitație (conform termenilor si conditiilor).
După finalizarea procesului de licitație și declararea câștigătorului, nici câștigătorul licitației, nici vanzatorul care a postat anunțul nu au vreo obligație unul față de celălalt, tranzacționarea proprietății făcându-se fără ca Liciex.ro sa aibă vreo implicare, amiabil intre cele doua parti, daca acestia convin cu privire la tranzacționarea proprietății, Liciex.ro neavând putere legală pentru tranzacționarea proprietăților.
Această platformă a fost concepută pentru a pune in legătură un vânzător de proprietăți cu un potențial cumpărător printr-o metodă de licitație virtuală, fiind taxați doar pentru serviciile pe care Liciex.ro le ofera (ex. Postare anunț-1 euro; Licitare-1 euro), aceste servicii din primele trei luni de la deschiderea platformei fiind gratuite.

Categorie: Apartamente
Descriere: newplace.ro va propune un apartament deosebit, situat intr-un complex rezidential din zona Herastrau.Apartament cu 2 camere in bloc nou Herastrau - Cortina Residence, complet mobilat si utilat nou,...
Specificatii: newplace.ro va propune un apartament deosebit, situat intr-un complex rezidential din zona Herastrau.Apartament cu 2 camere in bloc nou Herastrau - Cortina Residence, complet mobilat si utilat nou,...
Nr. camere: 3
An construcţie: 2005
Suprafaţă utilă: 23
Compartimentare: 2
Etaj: 4

Liciteaza la aceasta propietate

Pentru a licitia trebuie sa ai cont inregistrat pe www.liciex.ro


LOGIN ... CONT NOU ... VEZI PRET

Alte licitatii cu Apartamente care ar putea sa te intereseze